Diamant Herenthout


Diamant nodigt je uit naar buiten


Elk appartement heeft een ruim zongericht terras. De penthouses hebben ruime terrassen en genieten van het uitzicht over het groendak. De gelijkvloersappartementen hebben een gezellige privétuin met ruim terras.

Ook aan elke woning ligt een onderhoudsvriendelijke tuin met gezellig terras.

 

Groene omkadering

B-architecten zette de voorgevel 4,5 meter naar achteren. Zo kwam er plaats vrij voor een groene bufferzone tussen het gebouw en de straat. Rust, privacy én een fijne thuiskomst gegarandeerd!


APPARTEMENTEN & WONINGEN


Slimme investering

De grootste troeven van Diamant?

  • Een slimme indeling
  • Grote raampartijen
  • Een uitstekende ligging
  • Tijdloze architectuur
  • 1 of 2 slaapkamer appartementen

Kortom: een appartement in Diamant is een prima wooninvestering voor jong en oud.

18 Appartementen

Instapklaar + 3 slaapkamers

Ook de nieuwbouwwoningen van Diamant zijn BEN en ideaal voor gezinnen met een drukke agenda: ze worden instapklaar opgeleverd. Je hoeft alleen nog te schilderen en verlichting te kiezen. Beide woningen hebben een master bedroom en 2 kinderkamers.

2 Woningen

Aan elke woning ligt een onderhoudsvriendelijke tuin met gezellig terras. De tuinen zijn volledig omheind en alvast ingezaaid. Een boompje, struikje of speeltoestellen? Dat kies je volledig zelf. Je tuinspullen berg je handig op in het ruime tuinhuis (inbegrepen in de prijs).


Rustgevende tuin


Diamant is een BEN-project: Bijna Energie Neutraal (E-peil < 30). Dat wil zeggen dat je flink bespaart op de energiefactuur.

Meer weten? Vraag ons gerust meer informatie.


Ecologisch en fiscaal interessant


EEN VRAAG OVER DIAMANT?
DE PLANNEN INKIJKEN?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.