Diamant Herenthout


Een dorp waar je niet meer weg wil


Ken je supermarkt ‘De Poelmans’ nog? Element Developments transformeert de site tot een fris en toegankelijk nieuwbouwproject in het hartje van de Kempen.

Herenthout is een hechte gemeente die echt lééft. Hier heerst een gezellig Kempens gemeenschapsgevoel. Vraag het maar aan wie er opgegroeid is, want zij willen meestal niet meer weg.

Een gezellig Kempens gemeenschapsgevoel

Diamant komt centraal in Herenthout, op de hoek van de Molenstraat en Zwanenberg. Dat is vlak bij het marktplein en de kerk. Door deze ideale ligging zijn verscheidene winkels binnen handbereik.

Dorpskern

Diamant komt op de hoek van de Molenstraat en Zwanenberg en ligt centraal in Herenthout, vlak bij het marktplein en de kerk. Apotheek Van Daele Ann Postkantoor bpost Bakkerij Eykens Dokter Van Dyck / Gustaaf Go Fit Herenthout OKay Herenthout AD Herenthout Huisartsenpraktijk Offermans Park Herenthout Gemeentehuis Herenthout Gemeentehuis Herenthout GOC Ter Voncke KBC Bank Herenthout

Vlotte verbinding

Herenthout doet de groene reputatie van de Kempen alle eer aan. Bovendien is er een vlotte verbinding met Antwerpen, Lier, Geel en ligt Herenthout op amper 5 minuten van Herentals en Bouwel.

Of je nu de bossen of de stad wil opzoeken: je zit nooit veraf.

Herentals

5 min
16 min

Lier

21 min
46 min

Geel

26 min
48 min

Antwerpen

37 min
67 min

Bouwel

5 min
13 min

Overal vlakbij


EEN VRAAG OVER DIAMANT?
DE PLANNEN INKIJKEN?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.